Search
Close this search box.

Team Paradise

Ons Team

Zeni 1
Zeni Wong

Basic & Advanced
Boxing | Muay Thai | Kickboxing

Zeni, oprichter van Team Paradise en Just chill. Zijn liefde en passie voor (Mixed) Martial Arts zijn al vroeg ontstaan door de invloed van iconen als Bruce Lee en Jackie Chan. Ondanks dat zijn moeder nooit toestond dat hij een vechtsport beoefende, bracht zijn overstap van voetbal naar boksen bij Henk in het Sportpaleis en later kickboksen bij Jan Lomulder hem uiteindelijk bij zijn ware passie voor diverse (vecht)sporten, die zelfs 23 jaar later nog steeds groeit.

Daarnaast koestert Zeni een diepgaande interesse in de anatomie van de mens en de werking van het lichaam. Het trainen ervan beschouwt hij als een manier om zowel het lichaam als de geest jong(er) te houden. Hij houdt van alle vormen van (Mixed) Martial Arts en streeft ernaar om elke dag iets nieuws te leren en door te geven. Het halen van het beste uit zichzelf en anderen is een van zijn gepassioneerde doelen. Voor Zeni wordt het leven interessanter door van elkaar te leren en te ontwikkelen. Bovendien zet hij zich graag in om anderen te helpen gezonder en fitter te worden, en zijn motto’s luiden inspireren & motiveren en geïnspireerd & gemotiveerd worden.

Saskia
Saskia koekoek

Basic & Advanced
Boxing | Muay Thai | Kickboxing

Saskia, een gedreven kickbokser en kickboksinstructeur van 21 jaar, is al 15 jaar actief in de wereld van kickboksen. Haar liefde voor deze prachtige sport begon op jonge leeftijd, en sindsdien heeft ze haar passie en ervaring gestaag ontwikkeld. Saskia heeft besloten om haar enthousiasme voor kickboksen te delen en anderen aan te moedigen deel te nemen aan deze geweldige sport door zelf instructeur te worden.

In haar lessen, waaronder de ‘Ladies Only’ en ‘Basic Muay Thai Kickboxing Techniques’, streeft Saskia ernaar haar uitgebreide kennis en vaardigheden over te brengen. Ze gelooft dat kickboksen niet alleen een fysieke activiteit is, maar ook een manier om zelfvertrouwen op te bouwen, discipline te ontwikkelen en plezier te hebben. Door haar enthousiasme en toewijding hoopt Saskia haar leerlingen te inspireren en een positieve impact te hebben op hun kickboksjourney.

 
Dawid 2
DAWID POOR

Basic & Advanced
Boxing | Muay Thai | Kickboxing

Dawid woont in Hoogeveen en heeft al 4 overwinningen op zijn naam staan. Zijn volgende gevecht is in de B-Klasse, en hij beoefent de kickbokssport sinds 2020.

Van kinds af aan koesterde Dawid interesse in vechtsporten. Samen met zijn vader keek hij naar de K-1 Grand Prix in Japan, wat voor hem geweldige tijden waren. Ondanks dat zijn vader een zwarte band had in Kyokushin karate, wilde hij niet dat Dawid in zijn voetsporen trad. Zo begon zijn avontuur met MMA en kickboksen nadat hij was gestopt met voetballen. Toen de Fighters Factory-club in Oleśnica werd opgericht door Patryk Grudniewski, een vechtsport specialist, begon Dawids Martial Arts avontuur.

Dawid is verheugd dat hij kan trainen en leren van mensen zoals Zeni, die fungeert als hoofdcoach, en het team bestaande uit Jari, Johan, Jeffrey, Jarvin, Saskia, aan wie hij zijn dank betuigt, evenals iedereen waarmee hij kan trainen. Gezamenlijk brengen ze passie tot stand.
Dawid zal lessen geven in MMA, Plyometrics, Mobiliteit, Basic & Advanced Muay Thai in het Pools en Engels.

Jari 1
JARI DEKKER

Basic & Advanced
Boxing | Muay Thai | Kickboxing

Jari, een indrukwekkende atleet met een opmerkelijk trackrecord, heeft maar liefst vier keer de titel van Nederlands kampioen taekwondo veroverd. Zijn toewijding aan de sport en vastberadenheid om uit te blinken hebben hem naar de top van de Nederlandse taekwondoscène gebracht.

Met een ongeëvenaarde passie voor taekwondo heeft Jari zich niet alleen onderscheiden als een meermaals bekroonde kampioen, maar heeft hij ook zijn vaardigheden en expertise gedeeld als een gewaardeerd lid van Team Paradise. Zijn indrukwekkende prestaties dienen als inspiratie voor aspirant-sporters en versterken de reputatie van Team Paradise als een broedplaats voor toptalent en kampioenen in diverse vechtsportdisciplines. Jari’s bijdrage aan het team en zijn indrukwekkende prestaties zijn een ware aanwinst voor de rijke geschiedenis van Team Paradise.

Jarvin
JARVIN JASSIES

Basic & Advanced
Boxing | Muay Thai | Kickboxing

Dat Jarvin zijn hart verpand heeft aan de sportschool is niet verwonderlijk, gezien sporten simpelweg in zijn bloed zit. Zijn sportieve reis begon met basketbal, waar hij al snel werd opgemerkt en de overstap maakte naar de basketbalschool. Als eerstejaars werd hij al benoemd tot Most Valuable Player (MVP). Met zijn liefde voor sport in het achterhoofd voltooide hij de vierjarige opleiding tot sport- en bewegingscoördinator op mbo-niveau 4, en behaalde hij bovendien zijn fitnessvakdiploma A.

Een blessure dwong hem zijn basketbalcarrière te beëindigen, maar tijdens zijn driejarige stage in het Sportpaleis ontstond er een nieuwe passie: fitness. Tijdens zijn stageperiode observeerde hij veel van de kickbokslessen van zijn vader, Johan Jassies, medeoprichter van Muay Thai Hoogeveen in het Sportpaleis, samen met Enrico en Gerbrand. Hieruit groeide het idee dat Jarvin ook kon deelnemen aan trainingen, wedstrijden kon doen en zelfs lessen kon geven. Tot op heden is hij een van onze geliefde trainers.

Jeffrey 2
JEFFREY JASSIES

Basic & Advanced
Boxing | Muay Thai | Kickboxing

Jeffrey, 38 jaar jong, vervult dagelijks een 40-urige werkweek en deelt zijn leven met Loraine, met wie hij gezegend is met drie prachtige kinderen. Naast zijn professionele verplichtingen koestert hij een diepe passie voor boksen, kickboksen en kracht- en conditietrainingen. Als ervaren trainer, zowel voor de jeugd als volwassenen, deelt hij zijn kennis en expertise met enthousiasme. Daarnaast biedt hij ook personal training aan.

De langdurige vriendschap en trainingsgeschiedenis met Zeni maken Jeffrey een waardevolle aanvulling op Team Paradise. Tijdens de uitdagende periode van de coronapandemie introduceerde Zeni hem zelfs in de wereld van koude therapie, waarbij ze samen winterse trainingssessies hielden bij een surfplas. Jeffrey was dan ook buitengewoon enthousiast toen Zeni hem vroeg om als trainer aan te sluiten bij Team Paradise. 

Johan 1
Johan Jassies

Basic & Advanced
Boxing | Muay Thai | Kickboxing

Met 63 jaar levenservaring en een indrukwekkende betrokkenheid van 43 jaar bij de kickbokssport, deelt Johan zijn bijdrage aan de rijke geschiedenis van Team Paradise. Op 18-jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in de wereld van kickbokswedstrijden, een tijd waarin de sport nog niet zo wijdverbreid en ontwikkeld was als nu. Tijdens deze vroege ervaringen in de ring besefte Johan al snel dat om zich verder te ontwikkelen en te meten met het niveau van de rest van Nederland, aansluiting gezocht moest worden met het westen van Nederland.

In die periode waren Jan van der Plas en Peter van de Hemel van Meijro Gym, samen met Tom Harrinck van Chacuriki, toonaangevende trainers uit Amsterdam. Zij waren destijds de toptrainers met kampioenen en een niveau waar de rest van Nederland, Europa en de wereld nog niet aan konden tippen.

Op 24-jarige leeftijd behaalde Johan zijn trainerslicentie bij de Nederlandse Kickboks Bond (NKBB) en startte hij zijn eigen reis als trainer, waarbij hij zijn kennis en passie overbracht aan velen uit Hoogeveen, Nederland, de Benelux en Europa. Nu, 40 jaar later, kijkt hij met trots en voldoening terug op de behaalde resultaten en titels, en blijft hij een essentieel onderdeel van het succes van Team Paradise.

Zeniwong anoniem
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Bij Team Paradise heten we getalenteerde en gepassioneerde individuen van harte welkom in ons schitterende team. Wij zoeken nieuwe mannelijke en vrouwelijke trainers die hun passie voor fitness en welzijn willen omzetten in een boeiende carrière bij Team Paradise.

Ons trainersprogramma biedt niet alleen een grondige opleiding en ontwikkeling, maar ook de kans om te werken met een dynamisch en ondersteunend team. Bij Team Paradise geloven we in het cultiveren van individuele talenten en het bevorderen van een positieve, collaboratieve omgeving.

Door het trainersprogramma bij Team Paradise te volgen, krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij op maat gemaakte programma’s, gericht op het verbeteren van het fysieke en mentale welzijn van onze cliënten. Ontwikkel je vaardigheden onder begeleiding van ervaren professionals en maak deel uit van een organisatie die waarde hecht aan groei, diversiteit en gezondheid.

Word een essentieel onderdeel van Team Paradise en zet jouw passie om in een betekenisvolle loopbaan als trainer. Wij kijken uit naar gemotiveerde individuen die klaar zijn om zich aan te sluiten bij ons team en een positieve impact te maken op de levens van anderen.