Search
Close this search box.

Team Paradise

Trainers Programma


Welkom bij het trainingsprogramma van Team Paradise, een intensief traject ontworpen om jouw passie voor fitness en training om te zetten in vaardigheden van topkwaliteit. Gedurende een periode van drie maanden krijgen aspirant-trainers de kans om zich te specialiseren in verschillende aspecten van training, waarbij de focus ligt op ‘Technieken’, ‘Padwork’ en ‘Leraren Vaardigheden’.

Programmastructuur:

Blok 1: Technieken

In de eerste maand concentreren we ons intensief op ‘Technieken’, waarbij je gedetailleerd inzicht verwerft in het vormgeven van doeltreffende en dynamische trainingssessies. Deze fase legt de nadruk op het versterken van coördinatie, het verfijnen van timing en het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden door middel van geavanceerde trainingsmethoden. Dit wordt zorgvuldig gestructureerd, met als doel de cursisten te voorzien van de juiste technieken, zodat ze in staat zijn het goede voorbeeld te geven tijdens hun eigen lessen.

Blok 2: Padwork en Light Sparring

In de tweede maand ligt de focus op ‘Padwork en Light Sparring’, waarbij we ons specifiek richten op het perfectioneren van padtrainingen en het introduceren van lichte sparringsessies. Deze fase is doelbewust ontworpen om niet alleen de technieken te verfijnen, maar ook om de mogelijkheid te bieden snelheid en tactieken te ontwikkelen. Het ultieme doel is dat de cursisten een breed scala aan vaardigheden en competenties verwerven, waardoor ze met zelfvertrouwen in staat zijn om hun eigen lessen voor te bereiden en te geven aan uiteenlopende groepen. 

Blok 3: Leraren Vaardigheden

In de laatste maand richten we ons op het ontwikkelen van ‘Leraren Vaardigheden’, inclusief effectieve communicatie met groepen, begrip van individuele behoeften en het aanpassen van trainingen aan verschillende doelgroepen. Het doel is niet alleen zelf excellente technieken te beheersen, maar ook anderen goed te kunnen instrueren.

Benodigdheden: Voor deelname aan het programma zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, een bitje, een tok, goede gezondheid, een positieve mindset en doorzettingsvermogen vereist. Je uitrusting kan eventueel met korting worden besteld bij teamparadise.nl.

Stageperiode en Certificering:

Na het succesvol doorlopen van de cursus, volgt een praktijkgerichte stageperiode van nog eens drie maanden. Hier krijg je de kans om jouw nieuw verworven kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen onder begeleiding van ervaren trainers. Na afronding van de stage ontvang je een certificaat van voltooiing.

Praktische Details:

  • Duur: 3 maanden (cursus) + 3 maanden (stage)
  • Dag en Tijd: elke zaterdag van 9:00 tot 14:00 uur
  • Deelnamevereiste: passie voor Martial Arts en lesgeven is een pre. Verplichte deelname aan 2 lessen per week van Team Paradise gedurende het programma.
  • Groepsgrootte: minimaal 4 deelnemers, maximaal 10 deelnemers
  • Kosten: €600 per persoon

Dit programma biedt niet alleen een diepgaande training, maar geeft je ook de mogelijkheid om te groeien en te bloeien als een bekwame trainer bij Team Paradise. Neem de leiding over jouw fitnessreis en maak de sprong naar een boeiende carrière als gecertificeerde trainer. Schrijf je nu in en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om anderen te inspireren en begeleiden op weg naar een gezonder leven!

Schrijf je nu in!

🏋️‍♂️ Bouw aan jouw toekomst als trainer!

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als gecertificeerde trainer en wil je jouw passie voor fitness en Martial Arts naar nieuwe hoogten brengen? Grijp nu de gelegenheid en meld je aan voor het trainersprogramma bij Team Paradise!

📅 Startdatum: 4 mei 2024