Search
Close this search box.

Team Paradise

Ga jij met ons mee naar Thailand?

Na een uitzonderlijke en onvergetelijke eerste editie is het eindelijk weer zo ver! Team Paradise nodigt je opnieuw uit voor een betoverende reis naar een van de meest prachtige bestemmingen ter wereld: Thailand!

Beleef opnieuw een once-in-a-lifetime ervaring tijdens onze tweede Thailand Expeditie! Van 01/10/’24 tot 16/10/’24 zullen onze ervaren trainers van Team Paradise je begeleiden op een avontuurlijke reis naar Bangkok en Koh Samui. Ontdek samen met recreanten en wedstrijdvechters wereldberoemde Muay Thai-gyms, geniet van het schitterende weer, proef de heerlijke smaken van lokaal eten en maak je klaar voor boeiende excursies en activiteiten in zowel het bruisende Bangkok als op de serene witte stranden van Koh Samui.

Deze expeditie is jouw kans om niet alleen te trainen in het hart van de Muay Thai-cultuur, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en samen onvergetelijke avonturen te beleven. DitAlles-in-één Pakket’ voor de Thailand Expeditie bieden we aan vanaf €1999,-*. Waar wacht je nog op? Meld je snel aan want hoe langer je wacht hoe duurder de tickets! Laten we samen deze unieke reis naar Thailand onvergetelijk maken!
*
Prijs is afhankelijk van ticketprijzen.

Waarom samen naar Thailand?

Samen sporten

Samen sporten is gezelliger en motiverender dan in je eentje. Elke ochtend staat er een training gepland. Met de zon op je gezicht, een prachtig uitzicht en geen wolkje aan de lucht, kun je dagelijks werken aan je skills en conditie. Tijdens onze ochtendtrainingen word je op verschillende manieren uitgedaagd om samen met je medereizigers een gezondere en fittere versie van jezelf te worden.

Doelen bereiken

Iedere dag zijn er twee trainingen gepland. De eerste training vindt plaats in de ochtend en wordt verzorgd door onze eigen trainers op de prachtige parelwitte stranden van Koh Samui. Na de training kun je lekker afkoelen in de heldere zee van de Golf van Thailand. De tweede training wordt geleid door een echte Muay Thai specialist in een van de wereldberoemde Muay Thai-gyms op Koh Samui.

Planning en vrije tijd

De coaches van Team Paradise gaan twee keer per jaar naar Thailand om te genieten, nieuwe vaardigheden aan te leren en bestaande vaardigheden te verbeteren. Grijp je kans om deel te nemen aan een onvergetelijke reis en werk aan je eigen vaardigheden.De trainingen zijn optioneel! Als je liever ontspant op het strand met een verse kokosnoot, komen we na de training graag naast je liggen!

Wij tellen al af!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ga je mee?