Search
Close this search box.

Team Paradise

Sponsoren

Autobedrijf Prins

Autobedrijf Prins is een van de hoofdsponsors van Team Paradise en is een bedrijf dat zich richt op de in- en verkoop van personenauto’s, 4×4 aangedreven auto’s en lichte bedrijfswagens. Zij kopen frequent in bij een groot aantal dealerbedrijven en kunnen daardoor scherpe prijzen hanteren.
Veel van de auto’s vinden hun weg naar de wederverkoop maar natuurlijk verkopen wij ook graag aan de snel beslissende particulier. Op de website van Autobedrijf Prins kunt u een actuele voorraadlijst met foto’s bekijken alsmede de routebeschrijving naar ons bedrijf.
Als u een auto wilt bezichtigen kunt u het beste even bellen voor een afspraak: 0258 362 404

www.prinsautos.nl

Team Paradise - Autobedrijf Prins

Fightwear Shop

Fightwear Shop is één van de hoofdsponsors van Team Paradise en brengt u de beste MMA & Kick boks artikelen tegen scherpe prijzen, snelle levering met een zeer goede service. Een paar van onze bekende MMA merken zijn Hayabusa, Venum, PunchR™, Bad Boy, Twins, Muay, King en meer.
Tevens worden alle artikelen vanuit eigen opslag verstuurd. Super snelle levering dus!

Info:
Waanderweg 140
7812HZ Emmen – Drenthe
The Netherlands

Mob :   +31 6 43 55 55 98

info@fightwearshop.eu
fightwearshop.eu/nl

Moman Hekwerk

Smeedijzeren sierhekwerken en sierpoorten in elke stijl, gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap! Onze leveranciers vervaardigen de hekwerken. Moman Hekwerk ontwerpt en plaatst hekwerken en poorten in elke stijl. Je kunt bij ons terecht voor sierhekwerken, spijlenhekwerken, enkelstaafmatten, dubbelstaafmatten, industriele hekwerken, gaashekwerk, poorten en accessoires. Maatwerk van betaalbare klasse is waar we voor staan. Onze verzinkte en gecoate hekwerken en poorten garanderen een lange levensduur en zijn bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden.

Wij verzorgen vakkundige plaatsing in héél Nederland. Je bent van harte welkom in onze inspiratievolle showtuin van 750m2 in Geesbrug – Drenthe. Vanzelfsprekend komen we ook graag vrijblijvend bij jou op locatie langs voor een productadvies op maat.

Info:
Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 – 29 09 65
F: 0524 – 29 05 76

E: info@momanhekwerk.nl
momanhekwerk.nl

Team Paradise - Moman Hekwerken

Jouw Glazenwasser

Als ondernemer of bedrijf weten dat het goed zit. Korte communicatielijnen en snelle uitvoering van werk. En wanneer het uitgevoerd is ook weten dat ook de extra’s gedaan zijn zonder dat er altijd een factuur tegenover staat. Zo werkt Jóuw Glazenwasser, betrokken en betrouwbaar, eerlijk zaken doen betekend doen waar je voor staat. Nu en in de verre toekomst.

Ramen wassen met de hand of met het steeds meer gebruikte telewash systeem. Telewash waarmee makkelijk op grote hoogte gewassen kan worden tegen een redelijke prijs of ramen wassen met een hoogwerker voor de “onbereikbare” ramen wanneer er toch geprefereerd word dat er met de hand gewassen word. Alles is mogelijk.

Glasbewassing, gevelreiniging, hoge druk reiniging, schoonmaak of vloeronderhoud. Niets is Jóuw Glazenwasser onbekend. Vele gerenommeerde klanten zijn al tevreden! Wordt u de volgende klant?

Deze glazenwasser uit Hoogeveen maakt graag een afspraak met u!

Info:

Mob: 06-14442144

info@jouwglazenwasser.com
jouwglazenwasser.com