Search
Close this search box.

Team Paradise

Club van 100

Beste Sportliefhebber,

Welkom bij Team Paradise, waar passie voor avontuur en teamwork samenkomen! Onze Club van 100 is een essentieel onderdeel van ons streven naar uitmuntendheid en het verleggen van grenzen. Deze bijzondere groep individuen draagt niet alleen bij aan de groei van Team Paradise, maar maakt ook deel uit van een exclusieve gemeenschap die het mogelijk maakt om dromen waar te maken.

De Club van 100 is samengesteld uit individuen die Team Paradise ondersteunen met een bijdrage vanaf €100. Het gesponsorde geld dat zij bijdragen, speelt een cruciale rol bij het verkrijgen van nieuw en hoogwaardig materiaal. Dit stelt ons in staat om onze prestaties te verbeteren, grenzen te verleggen en als team te groeien. Dankzij hun genereuze bijdragen kunnen we investeren in de nieuwste uitrusting en technologieën, waardoor Team Paradise altijd een stap voor blijft op het gebied van avontuurlijke sporten en expedities.

Naast de Club van 100, bieden we ook de mogelijkheid om individuele atleten te sponsoren. Individuen die een specifieke atleet willen ondersteunen, hebben de kans om direct bij te dragen aan de ontwikkeling van die atleet en zijn of haar deelname aan Team Paradise. Deze persoonlijke sponsoring draagt bij aan de groei en het succes van het individu binnen ons team.

Maar dat is niet alles. De Club van 100 neemt ook deel aan het opwindende proces van het selecteren van teamleden voor een Thailand expeditie. We geloven in het belonen van toewijding en excellentie, en daarom hanteren we een puntensysteem om de meest verdienstelijke leden te kiezen. Hierbij worden punten toegekend op basis van verschillende criteria:

  • Meeste partijen in een seizoen: 5 punten
  • Aandragen sponsor: 4 punten
  • Winst partij: 3 punten
  • Onbeslist partij: 2 punten
  • Verloren partij: 1 punt
  • Deelname training: 1 punt

Dit systeem houdt rekening met prestaties, inzet, teamgeest en de bijdragen die elk lid heeft geleverd aan Team Paradise. De leden met de hoogste punten krijgen de kans om deel te nemen aan de opwindende Thailand expeditie.

Bovendien willen we graag benadrukken dat iedere bijdrager, vanaf een bedrag van €100, een eervolle vermelding krijgt op onze website. We willen onze waardering tonen voor de steun van al onze sponsoren, en hun namen zullen schitteren op een speciale pagina als erkenning voor hun bijdrage aan het succes van Team Paradise.

De Thailand expeditie is een onvergetelijke ervaring die verder gaat dan de grenzen van avontuurlijke sporten. Het is een kans voor onze leden om samen te werken in een ongelooflijk inspirerende omgeving, nieuwe culturen te ontdekken en vriendschappen te smeden die een leven lang meegaan. Dankzij de Club van 100 kunnen we deze unieke kans bieden aan de meest toegewijde en getalenteerde leden van Team Paradise.

We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van onze Club van 100, die niet alleen de groei van ons team mogelijk maken, maar ook helpen bij het realiseren van dromen en het creëren van onvergetelijke momenten. Samen vormen we een gemeenschap die gedreven wordt door passie, vastberadenheid en een gezamenlijk streven naar grootsheid. Bedankt voor het zijn van een essentieel onderdeel van Team Paradise!

Als blijk van waardering willen we graag iets terugdoen voor uw vrijgevigheid. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we enkele leuke prijzen gaan verloten, waaronder exclusieve Team Paradise Gear – zoals T-shirts en caps. Daarnaast hebben we besloten om ook dinerbonnen voor twee personen toe te voegen, zodat de winnaars niet alleen onze teamspirit kunnen omarmen, maar ook een heerlijke ervaring kunnen delen.

Ledenlijst club van 100

Word je ook lid?