Search
Close this search box.

Team Paradise

Small Group Training

Ontvang nu kosteloos je eerste small group trainingssessie bij teamparadise.nl, zonder verplichtingen. Tijdens deze sessie bespreken we de doelstellingen van jouw kleine groep, stellen we een plan op en ervaar je meteen de eerste training in onze vernieuwde Gym.

Begin het small group trainingstraject voor slechts €50 per persoon per maand, inclusief 4 trainingen. Een eerlijke prijs voor topkwaliteit. Een groep bestaat uit minimaal 4 personen en een maximum van 10, zodat jullie samen kunnen investeren in jullie gezondheid want daar krijg je het meest voor terug!

Bij Team Paradise merken onze sporters, fanatiekelingen en cliënten dat ze in kleine groepen op een snellere, effectievere en plezierigere manier hun doelen bereiken met Small Group Training. Bekijk hier ons lesrooster.

IMG_20230924_125620

Waarom Small Group Training van Team Paradise?

FYSIEK EN MENTAAL FITTER

Bij Team Paradise streven we ernaar niet alleen je fysieke, maar ook je mentale fitheid te optimaliseren. We begrijpen dat beide aspecten van welzijn nauw met elkaar verbonden zijn en dat een gebalanceerde benadering cruciaal is voor een gezond en gelukkig leven.

RESULTAATGERICHT

Onze resultaatgerichte programma's voor mentale en fysieke fitheid zijn zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden naar een algehele welzijnsbalans. Met deskundige begeleiding bieden we niet alleen uitdagende workouts die je fysiek stimuleren, maar ook methoden en technieken om je mentale veerkracht te versterken. Of je nu streeft naar stressvermindering, het opbouwen van zelfvertrouwen, of simpelweg op zoek bent naar een positieve mindset, onze allesomvattende aanpak is resultaatgericht en zal je begeleiden op jouw reis naar een gezonder en fitter leven op je eigen tempo. Meld je nu aan voor een gratis proefles.

Prijs

Een op maat gemaakt plan. Volledig afgestemd op jouw lichaam, voor een betaalbare prijs.

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit gegarandeerd! Al onze methoden zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Ervaring

Gezamenlijk hebben we meer dan 75 jaar ervaring en hebben we al meer dan 500 mensen bijgestaan!

Word getraind door

Zeni Wong

Personal Trainer

Jeffrey Jassies

Personal Trainer

Dawid Poor

Personal Trainer

Commitment

Ontvang nu kosteloos je eerste small group trainingssessie bij teamparadise.nl, zonder verplichtingen. Tijdens deze sessie bespreken we de doelstellingen van jouw kleine groep, stellen we een plan op en ervaar je meteen de eerste training in onze vernieuwde Gym.

Begin het small group trainingstraject voor slechts €50 per persoon per maand, inclusief 4 trainingen. Een eerlijke prijs voor topkwaliteit. Investeer samen in jullie gezondheid, want daar krijgen jullie het meeste voor terug!

Bij Team Paradise merken onze sporters, fanatiekelingen en cliënten dat ze in kleine groepen op een snellere, effectievere en plezierigere manier hun doelen bereiken met Small Group Training.

Small Group Training

50 per maand
  • 4x per maand sporten
  • Maandeljiks opzegbaar
  • Activeer alle spiergroepen
  • Train op jouw eigen niveau
  • Je eigen trainingen inplannen

Gratisproefles

Wil je een kennismaking met een small group trainingssessie, je persoonlijke trainer of ben je benieuwd naar hoe wij je kunnen bijstaan? Dat kan! En het is geheel kosteloos. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je gratis proefles in te plannen.

Let op: Bij zowel abonnementen als proefsessies voor personal training geldt een inschrijfgeld van €25,-.