Search
Close this search box.

Team Paradise

Personal Training

Bij Team Paradise geloven we sterk in de kracht van personal training als de sleutel tot het behalen van jouw fitnessdoelen en het transformeren van jouw levensstijl. Onze op maat gemaakte trainingssessies zijn ontworpen om jouw unieke behoeften en doelstellingen centraal te stellen, waarbij een ervaren personal trainer zich volledig richt op jou.

Met de expertise van Team Paradise ben je verzekerd van een gepersonaliseerd trainingsprogramma dat niet alleen rekening houdt met jouw fitnessniveau, maar ook gericht is op het behalen van specifieke doelen. Of je nu streeft naar gewichtsverlies, spieropbouw, verbeterde conditie of een algehele gezondere levensstijl, onze personal trainers zijn toegewijd aan het begeleiden van jouw reis naar succes.

Bij Team Paradise ben jij geen doorsnee klant, maar een uniek individu met een eigen, bijzonder lichaamssysteem. Of je nu op zoek bent naar meer plezier om je doelen te bereiken of juist behoefte hebt aan strikte discipline, met Personal Training passen we ons aan jouw wensen aan. We investeren de tijd om jou te begrijpen en werken samen met jou aan een traject om jouw doelen te verwezenlijken.

Het is geen toeval dat 9 van de 10 mensen die bij ons een proefles volgen, terugkomen voor meer. Ontdek en herover nu je eigen leven door de architect van je eigen realiteit te worden via onze unieke methodes tijdens persoonlijke trainingssessies. Meld je vandaag nog kosteloos aan voor je eerste sessie bij teamparadise.nl, zonder verplichtingen. Kom zelf ervaren waarom Team Paradise de juiste plek is voor jou!

 
 
 
 
1698928102228

Waarom Personal Training
van Team Paradise?

FYSIEK EN MENTAAL FITTER

Bij Team Paradise streven we ernaar niet alleen je fysieke, maar ook je mentale fitheid te optimaliseren. We begrijpen dat deze aspecten van welzijn nauw met elkaar verbonden zijn. Een goede balans hierin vinden is cruciaal voor een gezond en gelukkig leven.

RESULTAATGERICHT

Onze resultaatgerichte programma's voor mentale en fysieke fitheid zijn zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden naar een algehele welzijnsbalans. Met deskundige begeleiding bieden we niet alleen uitdagende workouts die je fysiek stimuleren, maar ook methoden en technieken om je mentale veerkracht te versterken. Of je nu streeft naar stressvermindering, het opbouwen van zelfvertrouwen, of simpelweg op zoek bent naar een positieve mindset, onze allesomvattende aanpak is resultaatgericht en zal je begeleiden op jouw reis naar een gezonder en fitter leven op je eigen tempo. Meld je nu aan voor een gratis proefles.

Prijs

Een op maat gemaakt plan. Volledig afgestemd op jouw lichaam, voor een betaalbare prijs.

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit gegarandeerd! Al onze methoden zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Ervaring

Gezamenlijk hebben we meer dan 75 jaar ervaring en hebben we al meer dan 500 mensen bijgestaan!

Word getraind door

Zeni Wong

Personal Trainer

Jeffrey Jassies

Personal Trainer

Dawid Poor

Personal Trainer

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons. Maar wat zeggen anderen over ons?

Commitment

Ontvang nu kosteloos je eerste persoonlijke trainingssessie bij teamparadise.nl, zonder verplichtingen. Tijdens deze sessie bespreken we jouw doelstellingen, stellen we een plan op en ervaar je meteen je eerste training in onze vernieuwde Gym.

Begin je persoonlijke trainingstraject al vanaf €50, een eerlijke prijs voor topkwaliteit. Investeer in je eigen gezondheid, want daar krijg je het meeste voor terug!

Bij Team Paradise merken onze sporters, fanatiekelingen en cliënten dat ze hun doelen op een snellere, effectievere en plezierigere manier bereiken met Personal Training.

Let op: Bij zowel abonnementen als proefsessies voor personal training geldt een inschrijfgeld van €25,-.

PERSONAL TRAINING

50 vanaf €50 per sessie
  • 3x per week sporten
  • Maandeljiks opzegbaar
  • Activeer alle spiergroepen
  • Train op jouw eigen niveau
  • Je eigen trainingen inplannen

Gratis Proefles

Wil je een kennismaking met een small group trainingssessie, je persoonlijke trainer of ben je benieuwd naar hoe wij je kunnen bijstaan? Dat kan! En het is geheel kosteloos. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je gratis proefles in te plannen.

Let op: Bij zowel abonnementen als proefsessies voor personal training geldt een inschrijfgeld van €25,-.